Κατασκευη E-shops


Το Xclusive Design εξειδικεύεται στην κατασκευή e-shop (Web Design, Development & Hosting). Αναπτύσονται e-shops (ηλεκτρονικά καταστήματα) όλων των ειδών και κλάδων. Η μεθοδολογία της εταιρίας στην κατασκευή e-shops χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστη λειτουργικότητα. Βασικός στόχος είναι η αποτελεσματικότητα, που σε αυτή τη κατηγορία διαδικτυακών τόπων είναι ξεκάθαρα οι πωλήσεις.

Σχεδιασμος & Κατασκευη Ε - shop (Ηλεκτρονικων καταστηματων)

Το Xclusive Design αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και την καλλιτεχνική επιμέλεια του e-shop. Οι εξειδικευμένοι web designers της εταιρίας, δημιουργούν από το μηδέν προτάσεις design του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Υλοποιείται η κατασκευή της δομής και των συνδέσμων καθώς και ο προγραμματισμός των ιστοσελίδων HTML & ASP από έμπειρους web developers της εταιρείας μας.

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνει εκτός των άλλων: Δυνατότητα παραγγελειοληψίας μέσω του site, Αυτόματος υπολογισμός συνολικού κόστους (προϊόντα, ΦΠΑ, κόστος μεταφορικών κλπ), πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (σύνδεση με ασφαλές περιβάλλον τράπεζας για πιστοποίηση στοιχείων), διαχείριση παραγγελιών που εκκρεμούν και συνολικός έλεγχος οικονομικών στοιχείων, λειτουργία μηχανισμού αποθηκών με αποθέματα ανά προϊόν στην διαχείριση, δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα ΕRP της αγοράς κ.α.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του ηλεκτρονικού καταστήματος σχεδιάζονται και κατασκευάζονται η βάση δεδομένων και οι συνεργαζόμενες δυναμικές ιστοσελίδες για την λειτουργία του site και τη σύνδεση με τραπεζικό σύστημα.


Φιλοξενια (Hosting) Ε-shop

Το Xclusive Design παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας στους διαδικτυακούς τόπους που αναπτύσσει (μόνο), για την άριστη τεχνική υποστήριξή τους. Κεντρικός άξονας της υπηρεσίας είναι η ύπαρξη ιδανικών συνθηκών τεχνικής υποστήριξης και η αποφυγή δυσλειτουργιών. Η φιλοξενία παρέχεται σε ιδιόκτητους διακομιστές (servers) που αξιοποιούν τις δυνατότητες των Windows Web Server της Microsoft με 7/24 administrator της εταιρίας μας.


Διαχειριση περιεχομενου (Content Management System)

Παρέχουμε στους διαχειριστές των Ε-shop, δυνατότητες online διαχείρισης (προσθήκη, τροποποίηση, διαγραφή) σε όλα τα πεδία της βάσης δεδομένων μέσω του συστήματος CMS. Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή online δαχείρισης με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατων - συνεργατών μας. Η εφαρμογή CMS λεiτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή (web based User Interface) σε όλους τους διαδεδομένους browsers και είναι απόλυτα εύχρηστη προς τους διαχειριστές των e-shop ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις να τροποποιούν τo περιεχόμενο του site.


X

Right Click

No right click